Akçakoca ilçesine bağlı Deredibi Köyü’nde 60’lı yaşlarda olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenilen Fadime Ekiz isimli kadın fındık bahçesinde komşusu tarafından ölü bulundu.*
Akçakoca ilçesine bağlı Deredibi Köyü’nde acı olay… 60’lı yaşlarda olduğu ve yalnız yaşadığı öğrenilen öğrenilen Fadime Ekiz isimli kadın kendisine ait fındık bahçesinde ölü bulundu.
İddiaya göre Ekiz, dün sabah saatlerinde temizlik yapmak için fındık bahçesine gitti. Sabah saatlerinde Ekiz’in evinde olmadığını fark eden komşusu yaşlı kadına ait fındıklığa gitti. Komşusu yaşlı kadının hareketsiz şekilde yattığını görünce durumu 112 Acil Çağrı Merkezi’ne bildirdi.
Olay yerine gelen sağlık ekipleri Fadime Ekiz’in hayatını kaybettiğini belirledi. Jandarma ekiplerince yapılan ilk incelemeden çıkan bulgulara göre ayağı kayan talihsiz kadının 2 metrelik çukura yuvarlandığı ve bu esnada aldığı darbeler nedeniyle yaşamını yitirdiği değerlendiriliyor.
Ekiz’in cansız bedeni kesin ölüm nedeninin belirlenmesi için yapılacak otopsi için morga kaldırıldı. Olayla ilgili inceleme ve soruşturma sürüyor.
.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24492 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18414 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15813 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15068 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13968 kez okundu