Düzce’nin Akçakoca ilçesinde sel sebebiyle mahsur kalan ve yürüyemeyen 85 yaşındaki yaşlı kadın, AFAD ekiplerinin çalışması sonucu kurtarıldı.

Düzce’de etkili olan sağanak yağış sonrasında 3 ilçe ile 13 köyde su taşkınları gerçekleşti. Düzce’nin Akçakoca ilçesine bağlı Dilaver Köyü Dere Mahallesi’nde de sel meydana geldi.
Yaklaşık 15 kişinin mahsur kaldığı mahallede, AFAD ekipleri çalışma başlattı. Dilaver Köyü’ne yaklaşık 2 kilometre mesafede bulunan köyün yolları da sel sebebiyle tahribata uğradı.
Zor koşullarda mahalleye ulaşan ekipler, yürüyemeyen Adile Karataş’ı (85) mahsur kaldığı yerde bularak, sedyeye taşıdı.

Yaşlı kadın, sel sebebiyle tahribata uğrayan yoldan iple çekilerek ambulansa alınacak. Bölgede çalışma sürüyor.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24512 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18438 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15835 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15092 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13994 kez okundu