Geçtiğimiz günlerde 4 kişilik çetenin baskı ve tehdit yoluyla kendisinden yüklü miktarda para aldıkları gerekçesiyle savcılığa suç duyurusunda bulanan Fakıllı Muhtarı İdris Bahadır’ın verdiği ifade doğrultusunda, iki kişi tutuklanarak cezaevine gönderilmişti.
Muhtar İdris Bahadır’ın çete üyesi olduğunu iddia ettiği kişilerken biri olan Abduulah Işık, gazetemize yaptığı açıklamada, kendisini çete lideri olarak yansıtan muhtar Bahadır hakkında şikayetçi olacağını belirtti.
Işık, kendisinin konuyla yakından uzaktan hiçbir ilgisinin olmadığını, muhtar İdris Bahadır’ın kendisinin ismini neden verdiğine ise bir anlam veremediğini söyledi.
Konuyla ilgili Jandarmaya ifade veren Abdullah Işık, bu konunun peşini bırakmayacağını ve muhtar hakkında maddi ve manevi tazminat davası açacağını da sözlerine ekledi.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24508 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18430 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15831 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15088 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13989 kez okundu