Tüm Türkiye’de olduğu gibi Akçakoca’da da uygulamaya geçen 3 günlük kısıtlama günlerinde vatandaşların kısıtlama kurallarına fazlaca rağbet etmedikleri görülürken, bir ailenin evde kalmak yerine hep birlikte plaja giderek deniz ve kum keyfini çıkartması görenlere pes dedirtti.
Koronavirüsün sosyal yaşama olan etkilerini en aza indirmek için alınan tedbirlerin başında, kısıtlama döneminde dışarıya çıkmamak geliyor. Fakat yüzünü gösteren güneş ve sıcak havanın etkisiyle vatandaşların rehavete kapıldıkları, kendilerini kısıtlamaya rağmen parklara ve sokaklara atmaya çalıştıkları dikkatlerden kaçmıyor.
Bu görüntülerden biri de bugün Çuhallı plajında çekildi. Bir aile kumsal keyfini kumlara uzanarak yaşarken, çocukları da kâh denize girerek kâh kuma gömülerek gönlünce keyif yaşıyor.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24499 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18424 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15825 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15082 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13979 kez okundu