Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın yaptığı normalleşme açıklamalarının ardından bugün Akçakoca’da yaşanan kalabalık görüntüleri, sanki koronavirüs tehdidi tamamen geçmiş gibi bir rahatlığın yaşandığını gösterdi.

Yüksek riskli bölgeler arasında yer alan Akçakoca ve Düzce, İl Hıfzıssıhha Kurulu’nun yaptığı tedrici normalleşme takvimine uymak yerine, vatandaşların sanki virüs belası kalmamış şekilde davranmaları, sürecin kısa sürede yeniden yasaklara ve kısıtlamalara doğru evrileceği şüphesini uyandırıyor.
Akçakoca’da maske ve sosyal mesafe kuralına uymadan vakit geçiren vatandaşlar, emniyet güçleri tarafından uyarılmasına rağmen, gün boyunca tedbirleri yok saymaya devam ettiler.
Haber: İbrahim Çakmak

.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24873 kez okundu
2
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
19396 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18806 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16222 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15423 kez okundu