Komşu ilçe Kdz. Ereğli’de evde tek başına yaşayan bir kişinin soğuktan donarak öldüğü iddia edildi.
Olay, ilçeye bağlı Ormanlı beldesi A. Sofular köyünde yaşandı. Edinilen bilgiye göre, 46 yaşındaki Yaşar Sevimci’den bir süredir haber alamayan yakınları köydeki komşularına haber verdi.
Eve giren komşular Sevimci’yi yerde hareketsiz şekilde buldu. Durumun haber verilmesi üzerine olay yerine 112 Sağlık ve jandarma ekipleri geldi.
Sağlık ekipleri yaptıkları kontrollerde ailesinden ayrı yaşayan bir çocuk babası Sevimci’nin hayatını kaybettiğini belirledi. Sevimci’nin evdeki sobasının yanmadığı ve soğuktan donarak ölmüş olabileceği iddia edildi.
Ambulansla Ormanlı Belediyesi cenaze aracına nakledilen Sevimci’nin cansız bedeni otopsi yapılması için Kdz. Ereğli Devlet Hastanesi’ne getirildi.
Sevimci’nin kesin ölüm nedeninin yapılacak otopsinin ardından belirleneceği ifade edilirken, olayla ilgili olarak soruşturma başlatıldı.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24451 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18362 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15777 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15030 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13929 kez okundu