Akçakoca’da etkili olan kar yağışının ardından gençler, kendi imkanlarıyla oluşturdukları pistte kayarak keyifli vakit geçirdi.
Kar kalınlığının 70 santimetreye ulaştığı Altunçay köyünde bir araya gelen gençlerin kayak keyfi, renkli görüntüler oluşturdu.
Gençlerden Alican Yılmaz, AA muhabirine, kışı çok beklediklerini ve kar yağdıktan sonra çok mutlu olduklarını söyledi.
Oluşturdukları parkurda kaymanın zevkini çıkardıklarını belirten Yılmaz, “Bu yıl Türkiye olarak kar yağışını hasretle bekledik. Sonunda yağdı. Köyün gençleri olarak bir araya geldik ve bir parkur oluşturduk. Ailelerimiz de geliyor kaymaya. Annelerimiz, kız kardeşlerimiz geliyor. Arkadaşlarımla beraber kaydık ve mutlu olduk, bizim için eğlenceliydi.” diye konuştu.
Köpeğiyle karın tadını çıkardığını ifade eden Yılmaz, “Kışın tadını köy yerinde kayarak, eğlenerek çıkarıyoruz. Köpeğimi de getirmiştim. Biz kayarken köpeğimin de kaymasını istedim.” dedi.




1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24452 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18364 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15778 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15033 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13931 kez okundu