Düzce’de akşam saatlerinden bu yana devam eden kar yağışı sebebiyle, toplam 232 köy yolu ulaşıma kapandı. Yoğun çalışmalar kapsamında 137 köyün yolları açılırken, 95 köy için ise çalışmalar sürüyor.

İl genelinde etkisini sürdüren kar yağışı, ulaşımı da olumsuz yönde etkiledi. Yoğun kar yağışından dolayı il genelindeki 232 köye ulaşım kapandı.

Özel idare ekipleri tarafından yapılan karla mücadele çalışmaları ile kapalı köy yollarından 137’si açıldı. Merkezde 5, Cumayeri’de 11, Çilimli’de40, Gölyaka’da 3, Akçakoca’da 10, Gümüşova’da 7, Kaynaşlı’da 20 ve Yığılca’da da 35 köy yolu kapanırken, kapalı yolların yeniden ulaşıma açılması için ekipler yoğun çaba harcıyor.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24510 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18431 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15833 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15089 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13990 kez okundu