Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası tarafından her yıl olduğu gibi bu yıl da ihtiyaç sahibi 850 öğrenciye bot ve mont yardımı gerçekleştirildi.

Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından tespit edilen öğrencilere yönelik gerçekleştirilen yardımlar doğrultusunda Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet N. Pazvant yaptığı değerlendirmede şunları söyledi:
“Her yıl olduğu gibi bu yıl da öğrencilerimizi unutmadık ,İhtiyaç sahibi öğrencilerimizin daha rahat bir kış ve eğitim yılı geçirebilmesi amacı ile yapmış olduğumuz yardımdan toplam 850 çocuğumuz yararlanmıştır. Akçakoca TSO olarak eğitim yardımlarımızı TOBB desteğiyle her yıl yapmakla geleneksel hale getirdik. Bizim ise sevgili öğrencilerimizden tek isteğimiz derslerine çok çalışmaları ve hayalini kurdukları tüm başarılara ulaşmaları, Türkiye’yi büyük ve güçlü bir ülke olarak yarınlara taşıyacak olan genç nesillerdir. Bunu sağlayan başta TOBB Başkan’ı Sayın M. Rifat Hisarcıklıoğlu ve yönetimi olmak üzere TOBB ve değerli Yönetim Kurulu ve Meclis Üyelerimize teşekkür ediyorum” dedi.

1
AKÇAKOCALI GENÇLERİN NİŞANINDA ARTVİN VE KARS OYUNLARI BİRLİKTE OYNANDI
9247 kez okundu
2
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8499 kez okundu
3
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7549 kez okundu
4
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7514 kez okundu
5
AKÇAKOCA OTOPARKLARI HGS ÖDEME SİSTEMİYLE CALIŞACAK
7044 kez okundu