Şırnak’ta görev yapan Sakaryalı Uzman Çavuş İsmail Aygül, görev yaptığı bölüğün arkasında vurulmuş olarak bulundu. Aygül’ün cenazesinin otopsi sonrasında Sakarya’nın Karasu ilçesine getirileceği öğrenildi.
25 yaşındaki Uzman Çavuş İsmail Aygül bu sabah yapılan içtimaya çıkmayınca bölük askerleri tarafından aranmaya başladı.
Kısa süre sonunda silah arkadaşları İsmail Aygül’ün cansız bedeni ile karşılaştı. Şırnak Çakırsöğüt Karakolu’nda beş yıldan beri görev yaptığı öğrenilen Uzman Çavuş İsmail Aygün’ün cenazesi otopsiye alındı.
Bekar ve 25 yaşında olan Aygül’ün cenazesi otopsinin ardından Karasu ilçesi Kurudere Mahallesinde toprağa verileceği öğrenildi.
.
1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
38472 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24880 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18811 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16226 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15431 kez okundu