Akçakoca’da sürdürülen arama ve kurtarma çalışmaları kapsamında birbirine sarılı halde 1 kadın ve 1 çocuğun cansız bedenine ulaşıldı.
Akçakoca’da 2 cansız bedene daha ulaşıldı. 17 Temmuz akşamı yaşanan yoğun yağış ardından sel ve heyelan felaketi yaşanırken, 7 vatandaş kaybolmuştu.

Şimdiye kadar yürütülen çalışmalar neticesinde Fatma Töngel (42), Cengiz Töngel (53) ve Sanem Kaplan’ın (7) cansız bedenlerine ulaşılmıştı.
Günün erken saatlerinden itibaren başlayan arama ve kurtarma çalışmaları neticesinde 2 kişinin daha cansız bedenine ulaşıldı.
Uğurlu Köyü’nde Melen Çayı ile Esmahanım Deresinin birleştiği noktada birbirine sarılmış şekilde bulunan 1 kadın ve 1 çocuk cesedinin kimlikleri ise belli oldu. Anne Nilgün Kaplan ile kızı Funda Kaplan.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24459 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18376 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15784 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15044 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13943 kez okundu