Düzce’de meydana gelen sel felaketi ardından 7 kişinin kayıp olduğu öğrenilirken, Düzce Valiliği bu vatandaşların kimliklerini açıkladı.
Kayıp Vatandaşların kimliği belli belli oldu. Yaşanan sel ve heyelan afeti ardından Esmahanım Köyü’nde 7 kişinin kayıp olduğuna dair yapılan ihbar ülke gündemine yerleşmişti.
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Jülide Sarıeroğlu tarafından 4’ü çocuk, 2‘si kadın ve 1’i erkek vatandaşın kayıp olduğu doğrulanırken, arama ve kurtarma çalışmlarının sürdüğü belirtilmişti.
Bu kapsamda kaybolan afetzedelerin isimleri de basınla paylaşıldı.
53 yaşındaki Cengiz Töngel, 42 yaşındaki Fatma Töngel, 39 yaşındaki Nilgün Kaplan, 9 yaşındaki Funda Kaplan, 7 yaşındaki İlayda Sinem Kaplan, 7 yaşındaki Sanem Kaplan ve 3 yaşındaki Kağan Töngel’den henüz haber alınamazken, çalışmalar tüm hızıyla devam ediyor.
.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24461 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18381 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15787 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15047 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13945 kez okundu