Seçim çalışmalarında durmak bilmeyen MHP Akçakoca Belediye Başkan Adayı Okan Yanmaz’dan anlamlı davranış geldi.
21-26 Mart Orman Haftası sebebiyle Akçakoca’da kapı kapı dolaşan ve fidan dağıtan Okan Yanmaz ve belediye meclis üyesi adaylarının bu hareketi Akçakocalılar’dan büyük beğeni topladı.
“Daha yeşil bir Akçakoca” sloganıyla kapı kapı fidan dağıtan Okan Yanmaz ve belediye meclis üyesi adayları, Akçakocalılar’a “Memleketimizi yeşil ve maviyle anılan bir kent haline getirmek için sizlere bu fidanları dağıtıyoruz. Sizlerin de yardımıyla, hem daha yeşil bir Akçakoca hem de daha yaşanabilir bir Akçakoca için biz hizmete hazırız” dediler.
Yanmaz ve ekibinin duyarlı davranışlarından memnun kalan Akçakocalılar, Akçakoca’nın geleceği için 31 Mart seçimlerinde Okan Yanmaz ve ekibinin başarıyı yakalayacaklarına inandıklarını dile getirdi.