DOLAR 48,47450,03%
EURO 56,48510,21%
ALTIN 6.889,631,51
BIST %
BITCOIN 38194970,38%
Düzce
24°

AÇIK

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

504 okunma

FİRARİ FETÖ SANIĞI TESLİM OLDU

ABONE OL
10/01/2019 12:25
0

BEĞENDİM

ABONE OL

FETÖ/PDY soruşturması kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan firari FETÖ sanığı İsmail Çolak, Polonya’dan gelerek teslim oldu.

Düzce Cumhuriyet Başsavcılığı tarafından, Fetullahçı Terör Örgütü/Paralel Devlet Yapılanması’nın (FETÖ/PDY) iş dünyası yapılanmasına ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında hakkında yakalama kararı bulunan FETÖ sanığı İsmail Çolak ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

Örgütün sözde Batı Karadeniz bölge sorumlusu olan ve örgüte finansal destek sağladığı tespit edilen Düzce ile Bolu’nun yanı sıra Sakarya’da faaliyet gösteren ve 20 Temmuz 2016’da kapatılan “İsmail’in Yeri” adlı et lokantalarının sahibi, firari FETÖ sanığı İsmail Çolak kendi isteği ile Polonya’dan geldi.

Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler tarafından gözaltına alınan Çolak’ın emniyetteki sorgusunun devam ettiği öğrenildi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ