Batı Karadeniz’in bağlantı yolu olan D-655 Düzce-Zonguldak bağlantı yolu, trafik ekiplerince TIR geçişlerine kapatıldı.
Sabah saatlerinde kar yağışının artması ve yolda meydana gelen buzlanma nedeniyle bölge trafik ekipleri tarafından Akçakoca’dan Düzce istikametine gitmek isteyen TIR ve kamyon sürücülerinin geçişlerine izin verilmedi.

Ekipler, yol güzergahında kış lastiği olmayan sürücülerin de geçişlerine izin vermezken, Karayolları kar küreme ekipleri tarafından yolların trafiğe kapanmaması için kar küreme ve yol tuzlama çalışmaları sürdürülüyor.

Öte yandan TIR sürücüleri izin verilmediği için Akçakoca sapak mevkiinde yol kenarında bulunan boşluklara araçlarını park ediyorlar.

1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
39656 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24882 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18813 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16228 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15433 kez okundu