Bolu Dağı tüneli çıkışında meydana gelen ve 4 aracın karıştığı kazada 8 kişi yaralandı. Kaza sonucu sıkışan sürücü uzun uğraşlar sonucu 45 dakikada çıkarıldı.

Kaza saat 22.30 sıralarında TEM oto yolu Bolu tüneli mevkiinde İstanbul istikametinde meydana geldi.
Edinilen bilgiye göre iki lüx aracın çarpışması sonucu İstanbul istikameti ne giden S.B. idaresindeki araç kaza yapan araçlara çarparak savrulduktan sonra yolun sağ kısmındaki bariyerlere çarparak durabildi.

Aracın ön tarafının tamamen ezilmesi sonucu sıkışan aracın içindeki sürücü Düzce Belediyesi İtfaye ekipleri tarafından 45 dakika süren yoğun çalışma sonucu kurtarıldı.
4 aracın bir birine girdiği kazada üçü ağır sekiz kişi yaralandı. Yaralılar olay yerinden geçen diğer sürücülerin haber vermesi ile olay yerine gelen 112 acil sağlık ekiplerince yapılan ilk müdahalenin ardından Düzce ve Bolu’daki çeşitli hastanelere kaldırıldı.

Kazayla ilgili soruşturma başlatıldı.

1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
39120 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24882 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18813 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16228 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15433 kez okundu