Merkeze bağlı Hasanlar Köyü’nde sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı. Köyde yaşayan Recep G.’ye ait müstakil ev ve kümes, çıkan yangında kullanılamaz hale geldi.

Düzce’de bulunan merkeze bağlı Hasanlar Köyü’nde sabah saatlerinde hareketli dakikalar yaşandı.
Recep G.’ye ait olan ve içinde 6 kişinin yaşadığı müstakil evde yangın çıktı. Yangını gören ev sakinleri hemen evden ayrıldı.
Yangın, evin yanında bulunan içi boş kümese de sıçradı. Köy halkı hemen yangını söndürmek için seferber olurken olay yerine itfaiye ekipleri de geldi.

Çok sayıda ekibin müdahale ettiği yangının çıkış sebebi bilinmiyor. Uzun süren çalışmaların ardından kontrol altına alınan yangından etkilenen ev ve kümes, kullanılamaz hale geldi.
Ev sahibi Recep G. ve evde yaşayanlar yangın sonrasında göz yaşlarına hakim olamadı.
Yangının çıkış nedeni bilinmezken ekipler, incelemelerine devam ediyor. Köy halkının yangını söndürmek için ellerinden geleni yapması da dikkatlerden kaçmadı.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24568 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18547 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15905 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15150 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
14053 kez okundu