Akçakoca’nın En Etkin Sosyal Medya Gurubu Olan Akçakocayı Sevenler Platformu Üyeleri Kahvaltıda Buluştu.
Yaklaşık sekiz yıl önce kurulan ve binlerce kişinin üye olmasıyla etkin bir eylem gurubu olarak adından söz ettiren; gerek çevreci, doğa dostu, hayvansever özellikleri ve gerekse de sosyal sorunlara olan hassas yaklaşımı ile dikkat çeken Akçakoca’yı Sevenler Platformu üyeleri, düzenledikleri tanışma ve kaynaşma kahvaltısında bir araya geldiler.

Grup moderatörleri Kübra Dağıstanlı Elif Kolçak’ın çağrısıyla Hamsi Balık Restaurant’ta düzenlenen kahvaltıya ilçe dışından üyeler de katıldı.
Kahvaltı sonrasında kısa bir konuşma yapan Platform’un kurucusu gazeteci Tuncay Top, girişimlerinden ötürü Dağıstanlı ve Kolçak’a teşekkür ettikten sonra şunları söyledi:
“Bugün 10 binden fazla üyeye ulaşan gurubumuzun adına yapılan ilk tanışma toplantısındayız. Bu platform, Akçakoca’nın ilk sosyal medya gurubudur. Akçakoca’nın en yoğun paylaşım sitesi olarak, kuruluş amacımız olan güzel şeyleri paylaşmak, olumsuzlukları ise eleştirmek amacımıza ulaştığımızı belirtmek isterim. Akçakoca’nın en etkin bir sosyal medya gurubu olan platformumuz her konuda gösterdiği hassasiyet ve duyarlılıkla adını çok geniş bir alanda duyurmuştur. Yavru balık avlanması, uyuşturucu ile mücadele gibi birçok konuda eylemlerde bulunmuş, öncü olmuş bir bir güç konumundayız. Daha yoğun iletişim ve güçlü dayanışma ile etkinliğimizi arttırmalıyız. Bugün bir başlangıç olsun. Katılımınız için teşekkür ederim” dedi.

Kahvaltı, Akçakoca sorunlarıyla ilgili yapılan sohbetlerle devam ederken, kahvaltı sonrasında hatıra fotoğrafları çekildi.


1
AKÇAKOCALI GENÇLERİN NİŞANINDA ARTVİN VE KARS OYUNLARI BİRLİKTE OYNANDI
9194 kez okundu
2
Akçakoca TSO’dan Bin Aileye Ramazan Paketi Yardımı
8477 kez okundu
3
BAŞARILI İŞ İNSANI ALİ KİREMİTÇİ’NİN MUTLU GÜNÜ…
7521 kez okundu
4
CHP ve Emniyet personelini buluşturan nişan töreninde renkli anlar yaşandı
7491 kez okundu
5
AKÇAKOCA OTOPARKLARI HGS ÖDEME SİSTEMİYLE CALIŞACAK
6992 kez okundu