https://youtu.be/8DWMeF9stGI
İstanbul’dan Ankara istikametine giden araç Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde sürücüsünün direksiyon başında uyuması sonucu çelik bariyerleri çarptı ve taklalar attı.
Araçta bulunan anne ve 2 yaşındaki çocuğu hayatını kaybederken sürücü baba ve 2 çocuğu yaralı kurtuldu.
Komşu il Bolu’dan acı haber geldi. İstanbul’dan Ankara istikametine gitmekte olan otomobil, Bolu’nun Yeniçağa ilçesinde şoförün uyuması sonucu önce bariyerlere çarptı, sonra ise taklalar atarak yeniden çelik bariyerlere saplandı.
Kaza sonucu otomobilde bulunan anne ve 2 yaşındaki çocuğu hayatını kaybederken sürücü baba ile diğer 2 çocuk yaralı kurtuldu.
Kaza sonrası sürücü baba eşinin ve çocuğunun cesedini görünce feryatları yürekleri sızlattı.
Yaralılar, Bolu’daki hastanelere kaldırılırken polis ekipleri kazayla ilgili soruşturma başlattı.
1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
38372 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24880 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18811 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16226 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15431 kez okundu