Bilim Sanayi ve Teknoloji Bakanı Faruk Özlü ile Düzce milletvekilleri, milletvekili adayları ve parti teşkilatının Akçakoca’da katıldıkları bayramlaşma merasiminde ilginç bir diyalog yaşandı.
Bayramlaşma merasiminde kürsüye çıkan her bir konuşmacının ”Düzce’de 3-0 yapacağız” şeklindeki konuşmalarına içerleyen MHP Düzce milletvekili aday adayı İsmail Akça, önce Fevai Arslan’a, ardından da Bakan Özlü’ye sitem içeren sözler sarf etti.

Bakab Faruk Özlü’nün başbaşa konuşma talebi sonrasında ikili karşılıklı sohbet ederken, İsmail Akça, ”hep bana rabbena dememek lazım. İki bana bir de size demeniz lazım. İttifak ortağıyız. Ortak adayımız sayın Erdoğan. Bu tür konuşmalara dikkat etmek lazım” şeklinde konuştu.
Bakan Faruk Özlü ve beraberindekilerle bir süre sohbet eden İsmail Akça, tatlıya bağlanan sohbet sonrasında Bakan ve Ak Partili heyetle birlikte hatıra fotoğrafları çektirdi.

1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26570 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15431 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9751 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9327 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9164 kez okundu