Ovadüzü Mahallesi’nde otomobil ile kamyonun çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında 2 kişi öldü, 1 kişi yaralandı.
Kaza, Bolu’nun Ovadüzü Mahallesi’nde saat 00.30 sıralarında meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, şehir merkezi istikametine seyir halinde olan Nihat Koban idaresindeki otomobil, virajlı yolda karşı yönden gelen Hasan Özşahin idaresindeki yem yüklü kamyonla çarpıştı.

Yaşanan kazada otomobil sürücüsü Nihat Koban ile yanında yolcu olarak bulunan Ahmet Öztürk ve Mürsel Çayır otomobilin içerisinde sıkıştı. Haber verilmesi üzerine kaza mahalline gelen itfaiye ekiplerinin uğraşları sonucunda ağır yaralanan sürücü ve yolcular sıkıştıkları yerden çıkarıldı.
Kalbi durduğu öğrenilen sürücü Nihat Koban ve Ahmet Öztürk, 112 Acil Servis ekiplerince kalp masajı ve gerekli müdahalelerin yapılmasına rağmen kurtarılamadı. Ağır yaralı Mürsel Çayır ise ilk müdahalesinin ardından hastaneye kaldırıldı.
Kaza haberinin ardından olay yerine gelen Koban ve Öztürk’ün yakınları acı haberi alınca sinir krizi geçirdi. Hayatını kaybedenlerin Bolu’nun tanınmış iş adamlarından olduğu öğrenildi. Kazayla ilgili inceleme başlatıldı.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24870 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18804 kez okundu
3
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
16821 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16220 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15421 kez okundu