Gümüşova TOKİ’de fayans ustası olarak çalışan bir kişi 2 yıldır parasını alamadığı gerekçesi ile intihara kalkıştı. AFAD ve itfaiye ekipleri ile bir psikolog olay yerinde. Psikologun ikna çabaları sürüyor.
Olay, Gümüşova’da yapımı tamamlanan TOKİ inşaatlarında meydana geldi. İddiaya göre, TOKİ’de fayans ustası olarak çalışan bir kişi 2 yıldır parasını alamadı.
Toplamda 85 bin TL alacağı olduğu öğrenilen kişi çareyi, müteahhit firmanın evleri TOKİ’ye teslim ettiği sırada inşaatın çatısına çıkmakta buldu. İntihar girişiminde bulunan kişi parasını alamazsa atlayacağını söyledi.
Durumun ciddiyetini gören çevredekilerin haber vermesi üzerine olay yerine itfaiye, AFAD ve polis ekipleri ile birlikle psikolog geldi. Psikologun çatıdaki kişiyi ikna çabaları sürüyor.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24870 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18804 kez okundu
3
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
17235 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16220 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15421 kez okundu