Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kalıcı Konutlar’da bulunan bir eve yaptığı operasyonda tam 3 bin 500 parça tarihi eser ele geçirildi. Olayla ilgisi olduğu düşünülen 6 şüpheli ise gözaltına alındı.
İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı ekiplerin suçla etkin mücadelesi sürüyor. Son olarak bir eve düzenlenen operasyonda binlerce parça tarihi eser ele geçirilerek olayın şüphelileri yakalandı.
Düzce İl Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri Kalıcı Konutlarda bulunan bir eve operasyon düzenledi. Düzenlenen operasyon sonucunda sikkeler, mühürler, çanlar ve mızraklar olmak üzere yaklaşık 4 bin parça tarihi eser ele geçirildi.
Tarihi eser kaçakçısı olduğu belirlenen 6 şüpheli ise gözaltına alındı.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24691 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18674 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16044 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15269 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
14165 kez okundu