Kalıcı Konutlarda kız meselesi yüzünden tartıştığı iddia edilen iki arkadaşın kavgasında kan aktı.
Olay, dün akşam saat 22.00 sıralarında Kalıcı Konutlar Bahçelievler Mahallesindeki bir marketin önünde meydana geldi. İddiaya göre, 26 yaşındaki H.D. ile arkadaşı 20 yaşındaki A.P kız meselesi nedeniyle tartışmaya başladı.
İki genç arasındaki tartışma büyüyerek kavgaya dönüştü. H.D üzerindeki kırı sıkı silahın kabzesi ile A.P.’ye vurdu. A.P. ise bıçak çekerek rastgele sallamaya başladı.
H.D. vücuduna aldığı iki bıçak darbesiyle yaralandı. Çevredekilerin araya girmesiyle kavga sona erdi. Yaralanan H.D için olay yerine sağlık ekipleri geldi. Yaralı genç, Düzce Üniversitesi Araştırma ve Uygulama Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.
A.P. ise polis tarafından Yenikent Polis Merkezi’ne götürüldü. Emniyetteki işlemleri tamamlanan A.P. Düzce Adliyesine çıkarıldı. Şüpheli çıkarıldığı adli makamlarca serbest bırakıldı.
1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
91400 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24995 kez okundu
3
MÜDÜR ŞUAYİP ÖĞDÜR’ÜN KARARLI DENETİMLERİYLE PATPATLAR KARAYOLLARINDA GÖRÜNMEZ OLDU
24783 kez okundu
4
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18893 kez okundu
5
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16309 kez okundu