Düzce Valiliği, valilik çalışanlarının isimlerini kullanmak suretiyle bazı şahısların vatandaşları arayarak polise destek, çeşitli etkinlik, organizasyon ve yardım kampanyaları gibi birtakım taleplerine itibar etmemeleri konusunda uyardı.
Düzce Valiliğinden konuyla ilgili olarak yazılı olarak yapılan açıklamada, valilik çalışanlarının isimlerini kullanmak suretiyle bazı şahısların vatandaşları arayarak onlardan polise destek, çeşitli etkinlik, organizasyon ve yardım kampanyaları gibi birtakım taleplerde bulunduklarına dair valiliğe bilgiler ulaştığı ifade edildi.
Açıklamada, valiliğe veya kamu kurumlarınca bu şekilde herhangi bir talep olmadığı gibi bu tür aramalar yapan kişilerin kötü niyetli ve dolandırıcı olduklarının bilinmesi istendi.
Vatandaşların söz konusu durumla karşılaşmaları durumunda arayan telefon numaralarını ve diğer bilgileri derhal en yakın kolluk kuvvetine (emniyet-jandarma) bildirilmesi ve bu taleplere kesinlikle itibar edilmemesi konusunda duyarlı olunması uyarısı yapıldı.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24474 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18394 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15801 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15055 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13953 kez okundu