Bu akşam saatlerinde Sapak’ta bulunan şehirlerarası otobüs terminaline baltalı bir şahıs tarafından saldırıda bulunuldu.

Saat 19.30’da elinde baltasıyla terminale gelen G.Ö, iki firmanın yazıhanesindeki kapıları ve camları baltayla kırdı.

Daha sonra zanlı G.Ö baltasıyla olay yerinden uzaklaşırken, terminale gelen polis ekipleri, inceleme ve araştırma çalışması başlattı.

Baltalı saldırganın görüntülerinin olay yerine yakın yazıhanelerin kameralarına takıldığı belirtilirken, saldırganın daha önce bir firmanın yazıhanesinde çalıştığı belirtildi.

Saldırıya uğrayan firmanın işletmecisi H. Ü, olayla ilgili olarak gazetemize yaptığı açıklamada, G.Ü’nün bir yıl boyunca kendi firmalarında bilet reyonunda çalıştığını söyledi.

Zanlı ile herhangi bir uyuşmazlığının olmadığını da sözlerine ekleyen H.Ü, ”Üç gün önce kendi rızasıyla işten ayrıldı. Bu sabah da kendisiyle beraberdik. Bu saldırıyı neden yaptığıyla ilgili bir fikrim yok” açıklamasında bulundu.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24685 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18671 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16039 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15264 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
14162 kez okundu