Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü’nün şehre yönelik başlattığı “Sosyal Sorumluluk” seferberliğine iş dünyasından en anlamlı ve güçlü destek geldi. Düzce’nin köklü sanayi kuruluşlarından Salkım Orman Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş., “Her şey Düzce için” diyerek elini taşın altına koydu ve kurumsal sorumluluk bilincinin, memleket sevdalısı bir duruşun nasıl olması gerektiğini tüm kamuoyuna bir kez daha gösterdi. Şirket adına açıklamayı yapan Sefa Çakır, Salkım Orman Ürünleri’nin bu konudaki net vizyonunu ortaya koydu.
Şehrin kalkınması ve toplumsal dayanışma söz konusu olduğunda sektöründe her zaman öncü bir rol üstlenen Salkım Orman Ürünleri, bu çağrıya kayıtsız kalmayarak peş peşe güçlü destek kararları aldı.
SADECE LAFTA DEĞİL, İCRAATTA DESTEK
Düzce’ye ve hemşehrilerine değer katmayı kurumsal bir görev bilen Salkım Orman Ürünleri’nin hayata geçireceği yeni destek paketinin detayları da belli oldu:
Gençlik Merkezi’ne Tam Destek: Fabrikanın bulunduğu Beyköy beldesinde yapımı devam eden Gençlik Merkezi projesi için Salkım Orman Ürünleri tarafından daha önce verilen ciddi desteklere ek olarak, inşaatta ihtiyaç duyulan yeni malzemelerin temini de şirket tarafından tamamen üstlenildi.
Ramazan’da Gönül Köprüsü: Yaklaşan mübarek Ramazan ayının maneviyatına uygun olarak, ihtiyaç sahibi vatandaşların yüzünü güldürecek bir adım atıldı. Firma, Beyköy Belediyesi aracılığıyla geniş çaplı bir sosyal yardım desteği sağlayacağını duyurdu.
”ÖRNEK BİR KURUMSAL DURUŞ”
Salkım Orman Ürünleri’nin ticari faaliyetlerinin ötesinde taşıdığı bu derin sosyal sorumluluk bilinci, şehirde büyük bir takdirle karşılandı. Başkan Özlü’nün çağrısına mazeretsiz ve net bir şekilde “Biz varız” diyerek öne atılan şirket, toplumsal dayanışmanın en güzel örneğini sergiledi.
Düzce kamuoyunda, “Düzce için dertlenen, şehriyle bütünleşen bir kurumun vereceği cevap tam da bu olmalı” yorumları yapılırken, Salkım Orman Ürünleri’nin (ve şirket adına bu vizyonu yansıtan Sefa Çakır’ın) bu örnek hamlesinin şehirdeki diğer sanayici ve işletmelere de ilham olması bekleniyor.
.
1
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26616 kez okundu
2
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15471 kez okundu
3
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9796 kez okundu
4
Cüneyt Yemenici Tüm Gelirini Kızılay’a Bağışladı!..
9380 kez okundu
5
Resmi tören bitti CHP’lilerin coşkusu bitmedi
9211 kez okundu