Akçakoca İlçe Kaymakamı Deniz Pişkin, kısa süre önce göreve başlamasına rağmen ilçede halkın sevgisini kazanan çalışmalara imza atmaya devam ediyor. Her zaman halkın içinde olmaya özen gösteren ve Akçakoca’nın önceliklerine dair çözüm odaklı bir yaklaşım sergileyen Kaymakam Pişkin, Ramazan ayının gelişiyle birlikte de anlamlı ziyaretler gerçekleştirdi.
Ramazan’ın ilk iftarını şehit yakınları ve gazilerle yaparak vefa duygusunu ön planda tutan Kaymakam Pişkin, dün de Akçakoca’nın Orhan Gazi Mahallesi’nde yaşayan Fikriye teyzeyi ziyaret etti. Evinde tek başına yaşayan Fikriye teyzenin iftar sofrasına konuk olan Kaymakam Pişkin, onun sevincini paylaşarak yalnız olmadığını hissettirdi.
İlçede gönül birliği oluşturmaya yönelik çalışmalarıyla dikkat çeken Kaymakam Deniz Pişkin, toplumsal dayanışmanın ve birlikteliğin önemini vurgulayan çalışma ve ziyaretleriyle halkın gönlündeki yerini giderek büyütüyor.

.
1
ALEV ÜNAL: “KOMPOST PROJESİ BİZİM İÇİN KIYMETLİ, ÜRETİME GEÇECEĞİZ”
30932 kez okundu
2
CHP’Lİ VEKİL TALİH ÖZCAN ALTUNÇAY GÖLETİ İŞİNİN PEŞİNİ BIRAKMIYOR
26800 kez okundu
3
MHP’NİN DÜZCE VE İLÇELERİNDE ADAYLARI BELLİ OLDU
15712 kez okundu
4
HACDAN DÖNEN FARUK ÖZLÜ’NÜN İLK DURAĞI AKÇAKOCA OLDU
10769 kez okundu
5
CHP’liler Akçakoca sokaklarını turladı… Çocuklara bayrak ve balon dağıttı
9967 kez okundu