DOLAR 34,2641 0.01%
EURO 36,9663 -0.11%
ALTIN 3.028,720,04
BIST 8.732,17-1,20%
BITCOIN 2277042-1,19%
Düzce
17°

AZ BULUTLU

15:50

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

BEŞYOL GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN AKÇAKOCA’YA BAYRAM ZİYAFETİ
2452 okunma

BEŞYOL GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN AKÇAKOCA’YA BAYRAM ZİYAFETİ

ABONE OL
20/06/2024 13:15
BEŞYOL GENÇLİK DERNEĞİ’NDEN AKÇAKOCA’YA BAYRAM ZİYAFETİ
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kurban bayramının 3. gününde Beşyol Gençlik Derneği tarafından düzenlenen mangal organizasyonu Akçakocalılar tarafından büyük ilgi gördü.

Kurulduğu günden beri aktif olarak birçok sosyal faaliyete imza atan Beşyol Gençlik Derneği, bu kez de bayram coşkusunu mangal keyfi ile birleştirdi.

Dernek üyeleri tarafından özenle hazırlanan mangal ziyafetinde Akçakocalılar doyasıya eğlendi. Mangalın ardından dernek üyeleri ve katılımcılar taze çay eşliğinde sohbet etti.

Murat Yanmaz’dan kebap şov

Akçakoca’nın ve Beşyol’un renkli simalarından Murat Yanmaz, kendi evinde hazırladığı kebaplar ile adeta damakları çatlattı. Daha sonra mangalın başında da itinayla etleri pişiren Yanmaz misafirlerden tam not aldı.

Beşyol Gençlik Derneği başkanı İslam Kotiloğlu yaptığı açıklamada, ‘bayramın coşkusunu Akçakocalılar ile birlikte mangal yaparak kutlamak istedik. Bu organizasyona gösterilen ilgiden dolayı çok mutluyuz. Beşyol Gençlik Derneği olarak bundan sonra da Akçakocalılar için birçok sosyal faaliyete imza atmaya devam edeceğiz’ dedi.

Etkinliğe katılan Akçakocalılar da Beşyol Gençlik Derneği’nin bu organizasyonundan dolayı memnuniyetlerini dile getirdi. Katılımcılar, derneğin bu tür etkinliklere devam etmesini ve Akçakoca’da daha aktif rol almasını istediler.

Beşyol Gençlik Derneği kurulduğu kısa sürede Akçakoca’da adından sıkça söz ettiren bir dernek haline geldi. Dernek, sosyal sorumluluk projeleri, spor turnuvaları, kültürel etkinlikler ve daha birçok alanda aktif olarak faaliyet gösteriyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ