Akçakoca’nın inşaat alanlarında son dönemde yaşanan malzeme hırsızlığına bir yenisi daha eklendi. İnşaat yapım ve tadilat firması sahibi Tarkan Reçber’e ait 15 yarım ayak iskele demiri kimliği belirsiz kişi ya da kişilerce çalındı.
İnşaatçı Hakan Reçber, Akkaya köyü sahilinde yer alan bir binanın tadilat işini üstlendi. Binaya demir iskele kurarak çalışan Reçber ve arkadaşları, işin bitiminde söktükleri iskele malzemesini kamyona yüklemek amacıyla bir bir araya getirerek oradan ayrıldı.
Sabah iskele demirlerini yüklemek üzere inşaat alanına giden Hakan Reçber ve arkadaşları, inşaat iskelesi demirlerinin yerinde olmadığını fark ettiler.
İnşaat malzemelerinin çalınmış olduğunu fark eden inşaatçılar, gerekli müracaatları yaparken, inşaat ustası Reçber, inşaat alanlarında yaşanan hırsızlık olaylarının giderek arttığını söyleyerek bu konuda meslektaşlarının daha tedbirli davranmalarını istedi.


.
1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24461 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18379 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15786 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15046 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13945 kez okundu