DOLAR 34,2641 0.01%
EURO 36,9663 -0.11%
ALTIN 3.028,720,04
BIST 8.732,17-1,20%
BITCOIN 2277042-1,19%
Düzce
17°

AZ BULUTLU

15:50

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

Füsun Chocolate Coffee Shop Akçakoca’da Açıldı!..
6857 okunma

Füsun Chocolate Coffee Shop Akçakoca’da Açıldı!..

ABONE OL
31/12/2022 14:46
Füsun Chocolate Coffee Shop Akçakoca’da Açıldı!..
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Haberin videosunu izlemek için aşağıdaki linki tıklayınız…

https://www.facebook.com/100074178772605/videos/1576261576140995

……………………………….

Akçakoca’nın tanınmış isimlerinden olan Füsun Ezer ve Didem İşgören kardeşlerin açtığı ve Akçakoca’da daha önce denenmemiş bir konsept olan Füsun Chocolate Coffee Shop Akçakocalı vatandaşların hizmetine girdi.

 

Akçakoca’da siyaset ve iş dünyasının bir arada bulunduğu, çok sayıda vatandaşın da katılım sağladığı açılış renkli görüntülere sahne oldu.

AÇILIŞI AKÇAKOCA’NIN TANINMIŞ İSİMLERİ YAPTI!

Açılış için duaların okunmasının ardından, kurdelenin önünde tanıdık isimler vardı. Akçakoca geçmiş dönem belediye başkanı Erol Solak, Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir, Akçakoca Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı M.Nazım Pazvant ve Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz yeni işletmenin açılış kurdelesini birlikte kesti.

YOĞUN İLGİ İŞLETME SAHİPLERİNİ MEMNUN ETTİ!

Akçakocalı tanınmış isimlerin ve vatandaşların açılışa yoğun ilgi göstermesi işletme sahiplerini mutlu etti. Caddenin neredeyse tamamını dolduran kalabalık, alkışlar ve kesilen kurdele eşliğinde alışveriş yapmak için dükkana akın etti. Birbirinden lezzetli ikramlar ve çeşit çeşit çikolataların denendiği açılış organizasyonunda yüzler gülerken, Akçakoca’da eksikliği hissedilen bir alan da böylece tamamlanmış oldu.

 

 

 

İŞLETME SAHİPLERİNDEN KOMŞUYA NAZİK ZİYARET

Açılış organizasyonunun devam ettiği sırada 2 yan dükkanda yeni komşuları olan giyim mağazasının da açıldığını gören Ezer ve İşgören kardeşler, en güzel çikolatalarının bulunduğu bir kutuyu kaparak komşularına hayırlı olsun ziyaretine gitmeyi de ihmal etmedi. Bu görüntüler çevredeki vatandaşlar tarafından beğeniyle karşılandı.

 

İŞLETME SAHİPLERİNDEN AKÇAKOCA’YA MESAJ VAR!

Erken yaşlardan itibaren her çocuk gibi bizim de çikolatalara ilgimiz vardı. Halihazırda bir işletmemiz olduğundan buradaki tecrübemiz ile hayalimizi bir araya getirmek istedik. Akçakoca piyasasında da böyle bir eksiklik olduğunu biliyorduk. Tüm özel günler için çikolata ve hediyelik şekerleme ihtiyacı farklı il ve ilçelerden temin ediliyordu. Amacımız Akçakoca’nın bu ihtiyacını giderebilmek. Çarşı esnafımızın ve tüm vatandaşlarımızın gelip hoş sohbet eşliğinde tatlı vakit geçirebilecekleri bir mekanın kapılarını açtık. Umarım beğenirsiniz…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ