Düzce şehir merkezinde burnu kırılan genç kız, olay yerine gelen polis ekiplerine, ‘Eski erkek arkadaşım tarafından darp edildim’ dedi. 112 Acil Servis Ambulansı ile hastaneye kaldırılan genç kız, hastane polisine verdiği ifadede ise, motosikletten düştüğünü ve kimseden şikayetçi olmadığını söyledi. Polis ekipleri, tedavi altındaki genç kızın bu çelişkili ifadelerinden yola çıkarak, olayın gerçek yüzünü araştırmak için inceleme başlattı.
Olay bu akşam saatlerinde İstanbul Caddesi Krem Park AVM karşısında meydana geldi. Özel bir bankanın önünde yüzü kanlar içinde kalan 17 yaşındaki Burçin H. eski erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini belirterek, çevredeki vatandaşlardan yardım istedi. Çevredeki vatandaşların, 112 Acil Çağrı Merkezine yaptığı ihbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi.
Olay yerine gelen polis ekiplerine, eski erkek arkadaşı tarafından darp edildiğini söyleyen Burçin H., sağlık ekiplerinin ilk müdahalesinin ardından kaldırıldığı Düzce Atatürk Devlet Hastanesi’nde ise, Hastane Polisine, “Arkadaşımın motosikletinden düştüm. Kimseden şikayetçi değilim” ifadesini verdi.
Olayda burnu kırılan genç kızın verdiği bu çelişki ifadesi üzerine polis ekipleri savcının da talimatıyla olayın darp mı, yoksa kaza mı olduğunu belirlemek için, çevredeki güvenlik kameralarını incelemeye aldı.

1
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24442 kez okundu
2
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18354 kez okundu
3
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
15764 kez okundu
4
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15022 kez okundu
5
FREN YERİNE GAZA BASAN KADIN SÜRÜCÜNÜN ARACI KORKULUKLARDA ASILI KALDI
13919 kez okundu