Akçakocalı iş insanı Burhan Özdemir’in kendi ilçesine yaptığı yardımlar dur durak bilmiyor. Genç ve başarılı iş insanı Özdemir, yaptığı çok sayıda iyiliğin bilinmesini istememekle birlikte, yaptığı hayırlara karşılık kendisine yapılan teşekkür açıklamalarıyla öğrenme şansımız olabiliyor.
Son olarak Hemşin köyü muhtarı Ayhan Kibar’ın talebini yerine getiren hayırsever Akçakocalı Özdemir, köy camiinin zeminine boydan boya halı döşetti.
Köyün eskiyen cami halılarını değiştirme talebini alır almaz yeni halıların siparişlerini veren Özdemir, cami halısı sınıfında en kaliteli olan halıları Akçakoca’ya gönderdi.
Köylerinin camiinde halıların döşenme fotoğraflarını paylaşan Hemşin köyü muhtarı Ayhan Kibar, ”Camimizin halılarını serdik. Çok değerli kardeşim Burhan Özdemir Allah razı olsun. Yaptıkları hayırdan Mevlam sıhhatli bir uzun ömür nasip eylesin” ifadelerini kullandı.


.
2
Filiz – Murat Oymak çifti ikinci çocuklarını kucaklarına aldı
6335 kez okundu
3
AKÇAKOCA’DA DENİZE GİREN BİR KİŞİ BOĞULDU
6176 kez okundu
4
YEMENİCİ AİLESİ ÇOCUKLARIYLA BİRLİKTE KARIN KEYFİNİ ÇIKARDI
5694 kez okundu
5
Seden Kısaoğlu – Emre Demircioğlu çifti dünya evine girdi
5309 kez okundu