Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince silah kaçakçılığı yaptığı iddiasıyla gözaltına alınan 7 şüpheli adliyeye çıkarıldı. 6 noktada düzenlenen operasyonda 6 adet tabanca ile 3 adet tüfek ele geçirildi.
Düzce İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, silah kaçakçılığı yapmak istedikleri öğrenilen kişilerin yakalanması amacıyla çalışma başlattı. Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele ekipleri tarafından teknik ve fiziki takip ile istihbarat çalışmasının ardından il merkezi ve ilçelerde 6 farklı adres belirlendi. Söz konusu adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.
Jandarma ekipleri tarafından adli mercilerden alınan karar doğrultusunda yaptıkları aramada, 6 adet tabanca ile 3 adet tüfek ile bu silahlara ait şarjör ve çok sayıda mermi ele geçirildi. 7 şüpheli silah kaçakçılığı yaptıkları iddiası üzerine 6136 sayılı kanuna muhalefet suçlamasıyla gözaltına alındı.
Şüpheliler karakoldaki işlemlerin ardından adli mercilere sevk edildi. El konulan silahlar da şüphelilerle birlikte adliyeye çuvalla getirildi.
1
MEVSİMLİK TARIM İŞÇİLERİNE TEHDİT… TUTUKLANDI!
72881 kez okundu
2
İhaleyi Kazanan İşadamı Tehdit Edildiğini Açıklıyor, Yetkililer Suskun!
24913 kez okundu
3
Akçakocalı Önsel Aydın Bursa’da Trafik Kazası Geçirdi…Tedavi Altına Alınan Gencin Hayati Tehlikesi Sürüyor
18840 kez okundu
4
GENÇ DOKTOR EVİNDE ÖLÜ BULUNDU…
16259 kez okundu
5
Meteoroloji’den ‘Kuvvetli Yağış’ uyarısı!..
15458 kez okundu