DOLAR 39,0245 0.15%
EURO 44,4609 0.52%
ALTIN 4.208,270,13
BIST 9.356,04-1,26%
BITCOIN 4196615-0,78%
Düzce
26°

KAPALI

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

444 okunma

2 KOVANI PARÇALAYIP BALINI YEDİLER

ABONE OL
09/06/2019 18:14
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın Aktaş (Gebekese) köyünde ayılar, gündüz saatlerinde bal kovanlarını parçalayıp balları yediler.

ilçenin Aktaş köyü şelale mevkiinde Resul Çakırlı’ya ait arı kovanlarına sabah saatlerinde ayı saldırısına uğradı. Ayıların saldırısı nedeniyle 2 katlı bal kovanı parçalandı. Saldırgan ayılar, seslerin gelmesi üzerine olay yerinden kaçtılar.

Çakırlı, gazetemize yaptığı açıklamada, “Sabah traktör ile bahçeme gidiyordum. Bahçemde 6 kovan ve arılarım vardı. Yanlarına giderken bir gürültü sesi duydum. İnsan var diye koşarak arılarımın yanına gittim. Ancak insan değil ayıların kaçtığını gördüm. 2 katlı bal kovanımı ayılar parçalayarak yemiş. Ayrıca ben gelmeseydim tüm kovanlarımı parçaladıktan sonra yiyecekti. zamanında yetiştim” dedi.

Çakırlı, zararının yaklaşık 2 bin lira olduğunu söyledi.

Çakırlı, ayrıca bal işi yapan vatandaşlara da uyarıda bulunarak, bu dönemde ayı saldırılarına karşı dikkatli olmalarını istedi.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ