DOLAR 32,3691 0.15%
EURO 35,0304 -0.18%
ALTIN 2.324,450,23
BIST 9.090,720,12%
BITCOIN 2270483-0,92%
Düzce
23°

AZ BULUTLU

16:44

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

311 okunma

YEMENİCİ’DEN GENÇLERE: SİYASETE GİRİN!

ABONE OL
28/02/2018 16:50
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Kariyer Günleri Etkinlikleri Kapsamında Barbaraos Anadolu Lisesine Konuk Olan Başkan Yemenici  Yaşam Hikayesi Yanında, Genç Liselilere Bir Çok Konuda Öğütlerde Bulundu.

Okul salonunda gerçekleşen etkinlik Okul Müdürü Nurettin Çabuk’un kısa bir hoşgeldiniz konuşmasıyla açıldı.

Başkan Yemenici’nin yoğun programı arasında kendilerine zaman ayırmasının önemli olduğunu belirten Okul Müdürü Çabuk Başkana teşekkür etti .

Özgeçmişini anlattıktan sonra  programına başlayan Başkan Yemenici, yaşamının dönüm noktalarına değinerek genç yaşta Belediye başkanlığı gibi ağır bir görevi üstlendiğini ve Akçakoca’ya hizmet etmenin onurunu ve gururunu yaşadığını belirtti.

Bu göreve gelirken etkin rol üstlendiği kurum ve kuruluşları sıralayan Yemenici, gençlere yaşadıkları kentin ve ülke sorunlarına uzak durmamalarını önerdiği konuşmasında, “Gençler nedense siyasete uzak. Bunu anlamış değilim. Ülkenin geleceğine katkı verecek olan sizler, siyasette etkin olmalısınız. Ancak bu etkinlik, taşkınlık anlamında değil… Fikirsel projeler üretmek ve ülke menfaatlerini korumak amaçlı olmalıdır. Bizler bugünün gençlerine, çocuklarına iyi bir gelecek sunmak için var gücümüzle çalışıyoruz. Eksiklerimiz mutlaka oluyordur. Eleştiriler alıyoruz. Sizler de bugünden ülke sorunları ile ilgili olunuz” dedi.

Konuşmasına Akçakoca’ya kazandırdığı projeleri anlatarak devam eden Başkan Yemenici, Siyasal Bilgiler Fakültesinin kazanılmış olmasının büyük önemi olduğuna dikkat çekti

Program, öğrencilerden gelen soruları başkanın yanıtlamasıyla son buldu.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.