DOLAR 32,3090 -0.55%
EURO 34,7510 -0.3%
ALTIN 2.415,15-0,30
BIST 10.045,74-0,37%
BITCOIN 1852886-4,22%
Düzce
14°

HAFİF YAĞMUR

13:06

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

271 okunma

YEMENİCİ: BAŞKALARI KONUŞUR, BİZ YAPARIZ

ABONE OL
06/01/2019 11:42
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici 2018 yılı değerlendirme toplantısında kendi döneminde gerçekleştirdiği büyük projeleri ve hayata geçen çalışmaları yerel basınla paylaştı.

Belediyenin işletmesi olan Abant Kahvecisi’nde gerçekleştirilen kahvaltı sonrasında Başkan Yemenici görsellerle desteklenen bir sunum yaptı.

Yemenici, seçildiği günden bu yana hayata geçirdiği çok sayıda hizmeti anlattığı gibi, önümüzdeki döneme sarkan kimi çalışmaları da aktardı.

Yemenici ayrıca, önümüzdeki döneme ilişkin çeşitli yeni projeleri olduğunu, bu projeleri de önümüzdeki günlerde kamuoyuyla paylaşacağını sözlerine ekledi.

Sunumda, altyapı hizmetleri, içme suyu ve yol çalışmaları başta olmak üzere turizm, kültür ve sosyal alanlarda gerçekleşen çalışmaları slayt eşliğinde anlatan Yemenici, tüm çalışmaların eski ve yeni hallerini de gösteren görseller kullandı.

Yemenici, bazı projelerin devam ettiğini, bazılarının ise gelecek döneme sarktığını söylerken, sarkma nedenleri olarak özellikle yargı süreçleri ile koruma kurullarının kararlarının uzamasını neden olarak gösterdi.

Sunumun ardından yerel medya mensuplarının sorularını da yanıtlayan Başkan Yemenici, şehrin bugüne kadar el değmemiş sorunlarına el attıklarını ve çözüme kavuşturduklarını söyledi.

”150 milyonluk yatırım gerçekleştirdik”

“Kadınlar plajının önceki içler acısı halini bugün modern bir plaja dönüştürdük. Kent estetiğine önem verdik Işıklandırma meydanlar parklar yaptık. Bütün bunlar için ne gereği vardı bu paralar buralara harcanır mıydı diyenlerle karşılaştık, eleştirildik. Bir belediye kentin yolunu yapmayacak, meydanlarını – parklarını oluşturmayacak da ne yapacak.” diyen Başkan yemenici şu ifadeleri kullandı:

”Başkaları konuştu biz yaptık. Bizden önce hayal kabul edilen işleri gerçekleştirdik. En maliyetli yatırımlarımızı alt yapı çalışmalarımız oluşturdu. Yağmur suyu, içme suyu isale hattı, enerji nakil hatlarının yer altına alınması gibi büyük projeler başta olmak üzere, 150 milyonluk bir yatırımı Akçakoca’da gerçekleştirdik.”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.