DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352471,91%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

353 okunma

YANMAZ’DAN ESNAF ZİYARETLERİ…

ABONE OL
05/04/2019 14:15
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz esnaf ziyaretlerini sürdürüyor. Yanmaz, hem teşekkür ziyaretinde bulunuyor hem de Akçakoca esnafının sorunlarını dinliyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, göreve başladığı andan itibaren Akçakoca sokaklarında çeşitli ziyaretlerde bulunuyor.

Daha önce Sapak mevkii ve Çuhallı Çarşısı’ndaki esnafları ziyaret ederek teşekkür eden ve sorunlarını dinleyen Yanmaz, bugün de Çınar Caddesi’ndeki esnafı ziyaret etti.

Seçimlerde desteklerinden dolayı esnafa teşekkür eden Başkan Yanmaz, “Seçimler geride kaldı. Destekleriniz için teşekkür ederim. Artık Akçakoca’da sen, ben yok, biz varız. Biz Akçakoca’yı güzel yerlere getireceğimiz için söz verdik. Ama bu sözümüzü sizlerle birlikte yerine getirebiliriz. Bu nedenle sorunlarınızın çözümü noktasında, kimseyi birbirinden ayırmadan, demokratik ve şaibesiz bir şekilde elimizden geleni yapacağız.” dedi.

Yanmaz daha sonra Akçakoca Belediyesi’nin şirketi olan Abitaş’a bağlı olan Akçakoca Kahvecisi’ni de ziyaret etti.

Burada bulunan çalışanlarla kısa bir sohbet eden Yanmaz yine birlik, beraberlik mesajı verdi. Yanmaz, “Akçakoca’da bulunan her işletme çok değerli. Özellikle turizm sektörüne hizmet veren işletmeler Akçakoca’nın tanıtımı açısından daha göz önünde bulunuyor. Bu yüzden sizler de dahil, her işletme birbirine örnek olacak şekilde hizmet sunmalı. Bizler belediye olarak bu konuda da çeşitli eğitimler ve seminerler düzenlemeyi planlıyoruz. Bu sayede Akçakoca’ya gelen misafir, tekrar Akçakoca’ya gelmek için gün sayacak. Bunu hep birlikte başaracağız.” dedi.

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.