DOLAR 32,9949 -0.11%
EURO 35,8195 -0.26%
ALTIN 2.528,010,83
BIST 10.891,420,18%
BITCOIN 22352471,91%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

03:58

İMSAK'A KALAN SÜRE

372 okunma

YANMAZ: “PROJELERİNİZDE DESTEKÇİNİZ OLACAĞIZ”

ABONE OL
07/04/2019 12:46
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, DOHAYCAN (Doğa, hayvan, insan; hepsi can) Derneği’nin düzenlediği kahvaltıya katıldı.

Kahvaltıda dernek yöneticileri ile sohbet eden Başkan Yanmaz, sokak hayvanlarının bakımlarının belediye tarafından yasalara uygun şekilde en iyi şartların sağlanarak yapılacağını söyledi.

Belediye Başkanı Yanmaz, hayvan barınağının kaldırılarak Subaşı köyüne taşınması sonrasında Akçakoca’da ihtiyaç duyulan bir arazi üzerine barınak ve rehabilitasyon yapma sözünün arkasında durduğunu ifade ederek, birkaç ay içinde bunu gerçekleştireceklerini söyledi.

Yanmaz ayrıca, hayvanseverlerin çevre il ve ilçelerdeki veteriner kliniklerine sokak hayvanı götürebilmeleri için ihtiyaç duydukları aracın kendilerine tahsisi edileceğini de sözlerine ekledi.

Yanmaz, konuşmasının devamında şunları söyledi:

“Akçakoca’da herkese en iyi hizmeti verebilmek için bu göreve talip olduk ve siz Akçakocalılar da bizleri bu göreve uygun gördünüz. Bizler de Akçakoca’da bulunan sokak hayvanlarından, doğal yaşama kadar her konuda hem yasalara uygun şekilde hem de canlıların yaşam şartlarına uyacak şekilde elimizden geleni yapacağız. Derneğizin adında olduğu gibi, doğa, hayvan, insan, hepsi can diyerek çalışacağız. Bu noktada sizlerle ortak çalışmalarımız elbette olacak. Sizlere de belediye olarak sürekli istişare halinde olacağız ve gerçekleştirmek istediğiniz projelerinize destek olacağız.” 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.