DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2038566-2,80%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Vatandaştan Kaymakama: Benzini siz alın tırpanı gönüllü yapayım!
4008 okunma

Vatandaştan Kaymakama: Benzini siz alın tırpanı gönüllü yapayım!

ABONE OL
27/07/2022 12:12
Vatandaştan Kaymakama: Benzini siz alın tırpanı gönüllü yapayım!
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca’nın sosyal medya feomenlerinden Murat Yanmaz, Cumayanı mesire alanında gördüğü çirkin manzarayı fotoğraflayıp sosyal medya hesabından paylaştı.

Çok sayıda etkileşim alan paylaşımda, kutsal mabet ve türbelerin içinde yar aldığı mesire alanının bakımsızlığını eleştiren Yanmaz, paylaşımının sonunda Kaymakam beye seslenerek, ”makineler benzinler sizden, gönüllü tırpan yapmak benden” dedi.

Cumayanı mesire alanının kaderine terk edilmiş görüntüleri çok sayıda vatandaşın da rahatsızlık duyduğu bir konu olageldi. Murat Yanmaz’ın fotoğraf eşliğindeki eleştirilerine çok sayıda internet arkadaşı da mesajlarla destek verdi.

Bu paylaşım sonrası Akçakoca’nın kutsal mekanlarından olan Cumayanı mesire alanıyla ilgili olarak Kaymakam Mustafa Can’ın nasıl bir tasarrufta bulunacağı merak konusu oldu.

İşye Murat Yanmaz’ın yaptığı paylaşımın tam metni:

”Sn Kaymakamım Akcakoca cumayani mesire alanına Taksi ile yolcu getirdim buradan başka yerlere de gideceğim görüntü şuan için sıkıntılı çöp tenekesi dahi yok oturma masalari atıl durumda tirpan yapılmamış ve kötü kokular var salıncaklar da tahrip edilmiş bakilsa çok çok iyi olur turist yükünü çeken bir bölge olduğu için önem teşkil etmektedir saygılarımla makineler benzinler sizden gönüllü tirpan yapmak benden”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.