DOLAR 45,6009 -0.01%
EURO 53,3088 0.32%
ALTIN
BIST 13.163,88-6,05%
BITCOIN 3533045-0,01%
Düzce
21°

HAFİF YAĞMUR

02:00

İMSAK'A KALAN SÜRE

604 okunma

VATANDAŞ ENDİŞELİ: ”BELEDİYE UYUMA!”

ABONE OL
24/04/2019 17:16
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Çınar caddesi üzerindeki yürüme yolunun ahşap olan kısmında, birkaç tahtanın kırılmasıyla meydana gelen boşluk, gezintiye çıkan vatandaşların endişeli paylaşımlarına yol açıyor. 

2 haftadır kırık olmasına rağmen tahtalı bölümün onarılmadığını belirten vatandaşlar, ikinci kattaki boşluktan aşağıya düşecek olan çocukların ya da sokak canlılarının hayatlarının tehlikeye düşeceğini dile getiriyorlar.

Gezintiye çıkan vatandaşlar ile bölgede işletmesi olan esnaflar, herkesin endişelerini dile getirdiği tahtaları kırılmış yolla ilgili olarak, belediye ekiplerinin bir an önce soruna müdahale etmesi gerektiğini ifade ediyorlar.   

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.