DOLAR 32,5002 -0.13%
EURO 34,9564 0.33%
ALTIN 2.432,400,40
BIST 9.716,77-0,05%
BITCOIN 2086009-0,94%
Düzce
20°

HAFİF YAĞMUR

20:01

AKŞAM'A KALAN SÜRE

393 okunma

VAKIF YENİDEN DEVREDE

ABONE OL
28/07/2018 10:58
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun süredir faaliyette olmayan Düzce Sporu Geliştirme Vakfı’nın yeniden faaliyete geçmesi için Vali Zülkif Dağlı ve Belediye Başkanı Dursun Ay’ın da katılımıyla genel kurul yapıldı.

Düzce’de sporun gelişmesi için zamanında faaliyette bulunan ama daha sonra atıl hale gelen Düzce Sporu Geliştirme Vakfı’nın yeniden faaliyete geçmesi için genel kurul yapıldı.

Kalıcı Konutlar Erguvan Sosyal Tesisleri’nde yapılan toplantıya yoğun katılım oldu. Yapılan genel kurula Düzce Valisi Zülkif Dağlı, Belediye Başkanı Dursun Ay,Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, Düzcespor Başkanı ve Belediye Başkanı Yardımcısı Özgür Sağlam, Düzce İl Genel Meclis Başkanı Ayfer Yılmaz, Düzce Eski Baro Başkanı Avukat Ali Dilber, Düzce ve Bolu Doğa Koleji Yönetim Kurulu Başkanı ve vakfın eski kurucularından Önder Tonyalı, Düzce’de faaliyet gösteren çok sayıda iş insanı katıldı.

Yapılan genel kurulda Düzce Sporu Geliştirme Vakfı  Yönetim Kurulu Başkanı olarak Düzce Valisi Zülkif Dağlı seçilirken, yönetim kurulu üyeleri ise Belediye Başkanı Dursun Ay, Düzcespor Kulüp Başkanı Özgür Sağlam, Akçakoca Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici, İl Özel İdaresi Genel Sekreter Yardımcısı Selim Metin, TSO Başkanı Tuncay Şahin, İş insanı ve vakıf kurucu üyelerinden Önder Tonyalı, Avukat Ali Dilber ve İş insanı Erdal Şahin oldu. 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.