DOLAR 32,4952 0.24%
EURO 34,5978 0.27%
ALTIN 2.480,37-0,10
BIST 9.533,54-1,51%
BITCOIN 2025266-5,49%
Düzce
31°

PARÇALI AZ BULUTLU

19:51

AKŞAM'A KALAN SÜRE

ÜNLÜ SANATÇIDAN KALPLERE DOKUNAN YORUM
3158 okunma

ÜNLÜ SANATÇIDAN KALPLERE DOKUNAN YORUM

ABONE OL
30/08/2021 14:34
ÜNLÜ SANATÇIDAN KALPLERE DOKUNAN YORUM
2

BEĞENDİM

ABONE OL

Türk Halk Müziği sanatçısı Nazlı Öksüz, İstiklal Savaşının zaferle sona erişinin 99. yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla , ‘Bu Memleket Kara Sevda’ isimli bir türkü seslendirdi. Şarkının video klip çekimleri Düzce’nin tarihi ve doğal güzellikleri olan Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kenti, Akçakoca Limanı, Tarihi Orhangazi İlk Okulu ve Düzce Şehitliği’nde yapıldı. Binlerce kişi tarafından izlenen klip büyük beğeni topladı.

Türk Halk Müziği’nin güçlü sesi, TRT Sanatçısı Nazlı Öksüz, Türk İstiklal Savaşı’nın kazanılmasının 99. yıldönümü ve 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla anlamlı bir çalışmaya imza attı. Sanatçı Öksüz, sözleri ve güftesi Celalettin Kurt’a ait olan ‘Bu Memleket Kara Sevda’ isimli türküyü seslendirdi.

KLİBİ DÜZCE’NİN TARİHİ VE DOĞAL GÜZELLİKLERİNDE ÇEKİLDİ

Yurdun dört bir tarafından manzaraların yer aldığı şarkının video klip çekimleri için ise Nazlı Öksüz, Düzce’de kameralar karşısına geçti. Türkünün video klip çekimleri kentin tarihi ve doğal güzellikleri olan Konuralp Prusias ad Hypium Antik Kenti, Akçakoca Limanı, Akçakoca Falezleri, Tarihi Yukarı mahalle, Tarihi Orhangazi Ortaokulu Efteni Gölü Kuş Cenneti ve Düzce Şehitliği’nde gerçekleştirildi.

24 SAAT OLMADAN BİNLERCE İZLENDİ

250 bin abonesi bulunan Nazlı Öksüz’ün resmi Youtube kanalında yayımlanan klibi henüz 1 gün bile olmadan binlerce kişi tarafından izledi. Birlik ve beraberliği öğütleyen sözleri ve Öksüz’ün eşsiz yorumu büyük beğeni topladı. Düzce’nin doğal ve tarihi zenginlikleri de izleyenleri meste etti.

BAŞKAN ÖZLÜ’DEN TEŞEKKÜR

Öksüz, desteklerinden dolayı Düzce Belediye Başkanı Dr. Faruk Özlü ve Düzce halkına minnetlerini iletti. Bakan Özlü de “Memleketimizin ve Düzce’mizin birbirinden güzel manzaralarına yer veren bu güzel çalışma için kıymetli sanatçımız Nazlı Öksüz’e teşekkür ederiz.” cümleleriyle Öksüz’e Düzce’nin tanıtımına olan katkısı için teşekkür etti.

BU İLK DEĞİL…

Sanatçı Öksüz, daha önce de 18 Mart Çanakkale Zaferi’nin yıldönümünde ‘Çanakkale Türküsü’ isimli türkü başta olmak üzere birkaç çalışmasını daha Düzce’de kliplendirmişti. Öksüz’ün bu çalışmasları da çok beğenilmişti.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.