DOLAR 32,3756 0.17%
EURO 34,9996 -0.22%
ALTIN 2.324,790,24
BIST 9.097,490,19%
BITCOIN 2258276-1,05%
Düzce
24°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

227 okunma

Ulusal Turizm Acenteları Temsilcileri Akçakoca’da

ABONE OL
23/08/2017 11:31
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Türkiye’nin Ulusal Ve Uluslararası Tanınmış Turizm Acentaları Ve Tur Operatörlerinden Oluşan 45 Kişilik Bir Heyet, Turizm Destinasyonlarını Yerinde Görmek Tanımak Ve Tur Programlarına Almak Amacıyla Akçakoca’ya Geldiler.
Önceki gün Düzce de ki programlarını tamamlayarak dün Akçakoca’ya gelen ancak hava muhalefeti ve aşırı yağışlar dolayısıyla bir etkinlikte bulunamayan turizmciler akşam yemeğinde konuk edildikleri Hamsi Balık Restaurantta birlikte yemek yediler.
Yemek sonrasında Akçakoca Turizm Tanıtma Derneği Yöneticileri ve turizm sektöründe faaliyet gösteren işletmecilerle bir araya gelerek interaktif bir toplantı gerçekleştirdiler.
Turizm Tanıtma derneğinin konuk ettiği acenta yetkilileri ve operatörler, Dernek yetkilileri ve işletmecilerin yaptığı kısa sunumlar ve Akçakoca’nın başlattığı turizm hareketi ile ilgili bilgilendirme sonrasında görüşlerini belirttiler.
Konuşan tüm konuk turizmcilerin vurguladıkları ortak nokta, doğal güzelliklerin daha çok hırpalanmaması, onların korunması geçmişte ve bugün terk edilmemiş konuksever yapının ve yöresel kültürün terk edilmemesi oldu.
Olası bir yüksek talep karşısında ilçe olarak buna hazır olup olmadığının sorusu soruldu. Konuk turizm acenta temsilcileri ve operatörler bugün Turizm Derneği yöneticileri ile birlikte Çayağzı camii, Fakıllı Mağarası, Kadınlar plajı,  Kale plajı, Cumayanı mesire alanı, Aktaş şelalesi ve Yukarı mahalle kadınlar pazarını inceleyecekler.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.