DOLAR 32,6011 0.38%
EURO 34,8910 0.44%
ALTIN 2.498,040,56
BIST 9.622,051,02%
BITCOIN 21275695,94%
Düzce
15°

HAFİF YAĞMUR

16:52

İKİNDİ'YE KALAN SÜRE

611 okunma

TÜM YOLLAR YENİLENİYOR

ABONE OL
26/07/2018 18:23
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediyesi ekipleri, ilçenin tüm yollarını yeniliyor.

Ayazlı’ya nizami usullerde sıcak asfalt 

Ayazlı mahallesinin yukarı bölümlerinde eskimiş ve yer yer çökmüş olan yolu nizami usullere göre asfaltlayacak olan Belediye ekipleri, geçmiş dönemlerde standart dışı yapılan yolu 30 santim derinden kazdı.

Kazılan yolun altındaki kırmızı toprak zemine kadar inen belediye ekipleri asfaltın en alt zeminini besleyen taşları döşedikten sonra silindirlerle üzerinden geçecek.

Daha sonraki aşamada ise asfaltın bir alt katına serilen çakıl karışımlı dolgu malzemesini (PMT) serecek olan ekipler, bir kez daha bu katmanı silindirle ezecek. 

Daha önceki dönemlerde bu aşamalara geçilmeden direkt olarak toprak üzerine asfalt yapıldığı için tahrip olan yola, son olarak bütümlü sıcak asfalt serilecek.   

Doğancılar köyüne yeni yollar ve kilit parke çalışmaları 

Belediye ekipleri, Belediye sınırlarına dahil edilerek mahalleye dönüşen Doğancılar köyünde de baştan aşağı çalışmalar yürütüyor.

Çok sayıda ekibin eşzamanlı olarak çalıştıkları ve alt yapı, kanalizasyon, içme suyu şebekesi ve doğalgaz çalışmalarını yerine getirdikleri Doğancılar mahallesinde ise sıra, yeni yolların açılarak kilit parke döşenmesine geldi.

Doğancılar’daki çalışmaları yerinde inceleyen Belediye Başkanı Cüneyt Yemenici ise şu açıklamayı yaptı:

”Doğancılar bölgemizde kanalizasyon çalışmamızın hemen ardından kilitparke yol çalışmamızı başlattık. Hemşehrilerimizin hasretle beklediği imar planı, doğalgaz, içme suyu, kanalizasyon ve yol çalışmalarını tüm hızımızla tamamlayıp bölge halkının standartlarını en yükseğe çıkarmak için çalışmaya devam edeceğiz. Herşey Akçakoca işin…”


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.