DOLAR 32,3332 0.24%
EURO 35,0684 -0.2%
ALTIN 2.279,490,10
BIST 8.995,962,15%
BITCOIN 22909191,84%
Düzce
25°

PARÇALI BULUTLU

13:15

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

AKÇAKOCA’DA TİCARİ TAKSİLERİN ARAÇ UYGUNLUKLARI DENETLENDİ
2730 okunma

AKÇAKOCA’DA TİCARİ TAKSİLERİN ARAÇ UYGUNLUKLARI DENETLENDİ

ABONE OL
12/08/2021 17:38
AKÇAKOCA’DA TİCARİ TAKSİLERİN ARAÇ UYGUNLUKLARI DENETLENDİ
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca İlçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri ve Belediye Zabıta ekipleri, ticari taksi şoförleri ve taksi duraklarını denetledi.

Akçakoca Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri ile ilçe Emniyet Müdürlüğü ekipleri T Plaka uygulamasında Ticari Taksi araç uygunluk belgelerini inceleyerek denetimlerde bulundular.

Akçakoca Belediyesi sorumluluk alanında  olan T Plaka uygulamasında Ticari Taksi araç uygunluk belgeleri tam olan  araç sahiplerine teslim edildi.

Denetimlerde,  Ticari Taksi duraklarında faaliyet gösteren Ticari Taksi sahipleri ve sürücülerine yönelik, Ticari taksi çalışma karnesi ve Şoför tanıtma kartlarının yenilenmesi ,Trafik güvenliği açısından gerekli olan SRC belgesi, Psikoteknik kartları, Sağlık Raporları, Sürücü belgeleri, Araç Ruhsatları ,Araç sigorta poliçeleri, kılık kıyafet kontrolü ve diğer gerekli belgelere yönelik kontrol yapıldı.Ticaret Bakanlığı tarafından Valiliklere gönderilen genelge doğrultusunda harekete geçen ekipler, evrakları eksik tespit edilen ticari araç sürücülerine süre vererek eksiklerin giderilmesinde konusunda uyarılarda bulundu.

Öte yandan 60 yaş üstü sürücülerin ticari araç kullanmaları yasal olarak yasaklandığından dolayı SCR belgelerinin iptal edilerek ticari araç kullanmalarına müsaade edilmeyeceği öğrenildi.

İlçe Emniyet Müdürlüğü ile Akçakoca Belediyesi Zabıta Ekipleri ilçe genelinde 8 durak ve 96 araç denetlerken denetlemelerin sık sık yapılacağı öğrenildi.

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.