DOLAR 32,5991 0.25%
EURO 34,8110 0.4%
ALTIN 2.407,55-1,02
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 21558220,29%
Düzce
22°

KAPALI

13:08

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Selin-derenin getirdiği tüm pisliklere Belediye’den temizlik operasyonu
3640 okunma

Selin-derenin getirdiği tüm pisliklere Belediye’den temizlik operasyonu

ABONE OL
11/07/2021 16:47
Selin-derenin getirdiği tüm pisliklere Belediye’den temizlik operasyonu
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Geçtiğimiz hafta içinde Akçakoca’yı etkisi altına alan sağanak yağışlar, su taşkınları ve yatağını aşan dereler, köylerden taşınan her türden çevresel atığı denizlere taşırken, Belediye ekipleri son günlerde yürüttükleri programlı çalışmalarla tüm bu atıkları toplayıp imha etti.

Belediye başkan yardımcısı Şenol Yazgan’ın bizzat koordine ettiği çalışmalar ilk olarak Çuhallı plajını temizlemekle başladı. Plajı boydan boya temizleyen temizlik işleri personeli, kumsal temizliğinin ardından Çuhallı çarşısını da temizlediler.

Çalışmanın bir sonraki ayağında ise Özel İdare binası yanındaki çöp dağına çevrilen arazi yer aldı. Burada gün boyu kepçelerin desteğiyle yürütülen temizlik sonrasında arazi çöplerden arınırken, toplanan çöpler kamyonlarla taşındı.

Şenol Yazgan’ın programladığı çalışmaların bir diğer ayağını Ceneviz Kalesi bölgesi oluşturdu. Kale’nin dış alanını ve iç bölgelerini temizleyen personel basamaklardan plaj girişine kadar olan bölgeden çuvallar dolusu çöp çıkartarak kamyonlara yükledi.

Temizlik çalışmalarının olmazsa olmazı ise liman içi bölgesinde hayata geçti. Limanda hem deniz yüzeyi hem de barınak sahası tüm çöplerinden arındırılarak güzel bir görünüme kavuştu.

Programlı ve kesintisiz temizlik çalışmaları Limoncuk bölgesi ve plajı ile Yukarı mahalle tarihi pazar bölgelerinde hummalı bir biçimde yürütüldü.

Buralarda toplanan çöpler de torbalara doldurulup kamyonlara yüklendikten sonra imha edilmek üzere belediyenin güvenli imha arazisine taşındı.

 

 

 

 

 

.

 

 

 


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.