DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 2045883-2,27%
Düzce
16°

KAPALI

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

Şehrin Kalbine Estetik Dokunuş…
3528 okunma

Şehrin Kalbine Estetik Dokunuş…

ABONE OL
12/10/2022 14:58
Şehrin Kalbine Estetik Dokunuş…
0

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz şehirde estetik dönüşüm sağlamaya devam ediyor.

Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, şehirde estetik dönüşüm sağlamaya devam ediyor. Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz’ın talimatı ile karanlık caddeler aydınlatılıyor, altyapı, mevsim şartlarına uygun geniş kaldırımlar, mimari peyzaj çalışması, dekoratif aydınlatma çalışmaları yapılıyor. Şehre, estetik görünüm katan, kullanışlı çalışmalar kazandırılıyor.

Akçakoca için çalıştıklarını ve şehri daha yaşanabilir bir hale getirmeyi amaçladıklarını dile getiren Akçakoca Belediye Başkanı Mehmet Okan Yanmaz, “Akçakoca’mızın karanlık caddelerini aydınlatmaya, şehrimizi hak ettiği marka yollara kavuşturmaya devam ediyoruz. Tarihi Yukarı Mahalleye başlattığımız çalışmalarımızın ardından, İstanbul Caddesi, İnönü caddesi, Orhan Gazi Caddesi ve Park Caddesinin kesiştiği Beşyol Kavşağımızı modernize ederek, şehrimizin kalbine estetik bir dokunuş yapıyoruz” şeklinde konuştu.

Yanmaz, Akçakoca’ya hizmet etmeye devam edeceklerini belirterek, “Yenilenmiş altyapı, mevsim şartlarına uygun geniş kaldırımlar, mimari peyzaj çalışması, dekoratif aydınlatma çalışmalarımızın ardından güzel bir estetik dönüşüm sağlıyoruz. Aşkla, şevkle memleketimize hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.