DOLAR 32,5871 0.04%
EURO 34,9236 0.08%
ALTIN 2.430,630,04
BIST 9.645,02-0,50%
BITCOIN 2164480-0,50%
Düzce
29°

KAPALI

04:36

İMSAK'A KALAN SÜRE

PAZAR YERİNİN ÇATISINDAN DÜŞEN ÇOCUK AĞIR YARALANDI
3734 okunma

PAZAR YERİNİN ÇATISINDAN DÜŞEN ÇOCUK AĞIR YARALANDI

ABONE OL
23/05/2023 10:18
PAZAR YERİNİN ÇATISINDAN DÜŞEN ÇOCUK AĞIR YARALANDI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Uzun bir zamandır yapılması beklenen Hüseyin Yanmaz kapalı pazar yerinin yapılmayan çatısı az kalsın bir cana daha mal oluyordu. Pazar yeri binasının çatısına kaçan topunu almak için çatıya çıkan Suriye uyruklu 11 yaşındaki İbrahim A. çürük çatı malzemesi sebebiyle düşerek ağır yaralandı.

Olay yerine gelen acil sağlık ekibi tarafından ilk müdahalesi yapılan çocuk, ardından ambulansla önce Akçakoca Devlet hastanesine, sonra da Düzce Üniversitesi Eğitim ve Araştırma hastanesine kaldırıldı.

Yaralı çocuğun vücudunda kırıkların olduğu tespit edilirken hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.

Akçakoca kapalı pazar yeri binası, uzunca bir süredir çatısından düşen çocukların yaralanmaları ve geçtiğimiz yıllarda bir çocuğun çatıdan düşerek hayatını kaybetmesi nedeniyle vatandaşların olduğu kadar siyasetçilerin de kafa yordukları bir konu oldu. Yıllar boyunca gerek yeterli tedbirler alınmadığından çatıya çıkmaların önlenememesi gerekse çürük çatı kaplamaları nedeniyle ölüme davetiye çıkartması yüzünden pazar yeri binası hep gündemde kaldı.

Önceki dönemin belediye yönetimi sırasında bir çocuğun hayatını kaybetmesi nedeniyle tekrar sıcak bir gündem haline gelen pazar yeri binası, özellikle seçim öncesinde tüm belediye başkan adaylarının yenileme veya bakım sözü verdikleri bir alan oldu.

Yıllar geçmesine rağmen bir tek çivi bile çakılamayan pazar yeri binasının akıbeti yılan hikayesine dönerken, vatandaş bu tedbirlerin alınması için daha kaç canın kaybedilmesi gerektiğini soruyor.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.