DOLAR 32,4504 -0.15%
EURO 34,8290 -0.66%
ALTIN 2.441,260,23
BIST 9.915,622,05%
BITCOIN 20787931,55%
Düzce
13°

ORTA ŞİDDETLİ YAĞMUR

13:07

ÖĞLE'YE KALAN SÜRE

OKAN YANMAZ SEVGİSİ İZDİHAM YAŞATTI
2969 okunma

OKAN YANMAZ SEVGİSİ İZDİHAM YAŞATTI

ABONE OL
27/02/2024 12:59
OKAN YANMAZ SEVGİSİ İZDİHAM YAŞATTI
1

BEĞENDİM

ABONE OL

Akçakoca Belediye Başkanı Okan Yanmaz, esnaf ve vatandaşlar için düzenlenen Çuhallı çarşıdaki programa katılımın beklenenin üzerinde olmasıyla birlikte, Turkuaz Otel’deki salonun dolmasıyla izdiham yaşandı.

Yaklaşık 600 kişinin katılımıyla gerçekleşen programa otel salonunun yetersiz kalması üzerine yedek salon da devreye sokuldu.

Başkan Yanmaz, yoğun alkışlarla karşılanarak salona geldiğinde, “Bu sefer de Okan Yanmaz” sesleri yükseldi. Kalabalığın karşısında konuşma yaparken, Başkan Yanmaz, 5 yıl boyunca Akçakoca’ya sunduğu hizmetler ve gelecekteki projelerinden bahsetti.

Başkan Yanmaz, konuşmasında, 2019 yılında göreve geldiğinden bu yana Akçakoca’ya yaptığı hizmetleri anlattı. İlçede altyapı, ulaşım, turizm, kültür, spor, eğitim, sağlık, sosyal ve çevre alanlarında birçok projeyi hayata geçirdiklerini belirtti. Başkan Yanmaz, “Akçakoca’yı daha yaşanabilir, daha modern, daha güzel bir ilçe yapmak için çalıştık. Halkımızın taleplerini dinledik, sorunlarına çözüm ürettik. Belediyemizin imkanlarını en verimli şekilde kullandık. Şeffaf, hesap verilebilir ve katılımcı bir yönetim anlayışıyla hareket ettik” dedi.

Başkan Yanmaz’ın konuşmasının ardından, programa katılan esnaf ve vatandaşlar, Başkan Yanmaz’a teşekkür etti. Başkan Yanmaz da, kendisine gösterilen ilgi ve sevgiden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Program, Başkan Yanmaz’ın vatandaşlarla fotoğraf çektirmesiyle sona erdi.

 

 

 

 

 

 

 

 

.


HIZLI YORUM YAP

SON DAKİKA HABERLERİ

Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.